OM

Jeg, Helle er uddannet fysiurgisk massør hos Massørskolen Fyn i oktober 2019, derudover har jeg taget kurser i

Jeg nyder mit arbejde som massør og glædes ved at kunne hjælpe andre af med problemstillinger der har stået på i flere år. Jo flere behandlingsformer jeg får tilføjet til mine kompetencer jo bedre står jeg overfor netop dine problemstillinger. Jeg kombinerer gerne behandlingerne og tilpasser dem netop dine behov.

Behandlingerne foregår i mit private hjem i en lille klinik som også er lager for min webshop (www.avashop.dk).

Helle, indehaver af Ava Massage.

Udover at være massør arbejder jeg også som Slyngevejleder. Jeg underviser mødre og fagpersonale i brugen af bæreseler, slynger og vikler. For at sikre at især den nyfødte eller for tidligt fødte får den optimale start på bæreeventyret. Er du nysgerrig på hvad babybæring kan gøre for dig kan du læse meget mere om det hos Krammebarn.dk ved at klikke HER

Under Corona lock down og en diskusprolaps der gjorde mig uarbejdsdygtig gik jeg i gang med at skabe en webshop med zero waste produkter. For at sætte fokus på de store mængder af affald vi i en helt almindelig familie bruger. Under denne rejse har jeg vundet miljøprisen for at sætte fokus på de ændringer man kan foretage ved at kigge lidt ekstra på vores helt almindelige hverdags indkøb og vaner.

Er du i tvivl eller har du spørgsmål er du velkommen til at sende mig en mail på hej@avamassage.dk

Jeg glæder mig til at møde dig.

/ Helle