OM

Jeg, Helle er uddannet fysiurgisk massør hos Massørskolen Fyn i oktober 2019, derudover har jeg tager kurser i

Jeg nyder mit arbejde som massør og glædes ved at kunne hjælpe andre af med problemstillinger der har stået på i flere år. Jo flere behandlingsformer jeg får tilføjet til mine kompetencer jo bedre står jeg overfor netop dine problemstillinger. Jeg kombinerer gerne behandlingerne og tilpasser dem netop dine behov.

Behandlingerne foregår i mit private hjem i en lille klinik. Frem til sommer 2020 vil der være indgang gennem privaten da vi er i gang med at etablere ny garage og nyt indgangsparti.

Helle, indehaver af Ava Massage.

Udover massøruddannelsen arbejder jeg også som Slyngevejleder. Jeg underviser mødre og fagpersonale i brugen af bæreseler, slynger og vikler. For at sikre at især den nyfødte eller for tidligt fødte får den optimale start på bæreeventyret. Er du nysgerrig på hvad babybæring kan gøre for dig kan du læse meget mere om det hos Krammebarn.dk ved at klikke HER

Privat er jeg gift med Kim, som er tømrer og indehaver af Vedby tømrerforretning og sammen har vi 3 børn. Tvillinger på 13 år og Magne på 4 år.

Er du i tvivl eller har du spørgsmål er du velkommen til at sende mig en mail på hej@avamassage.dk

Jeg glæder mig til at møde dig.

/ Helle