Sukkertrang

Hos Ava massage kan du få hjælp til at komme et skridt videre til et sundere liv. Med øreakupunktur behandling mod sukkertrang kan du mindske trangen til sukker og ændre din adfærd til en sundere og mere styret tilgang til posen med vingummier.

Vi kender det næsten alle sammen – den her djævel der sidder på vores skuldre og hvisker Chokolaaaaaaade, vingummiiiii eller noget andet af det vi godt ved ikke er så sundt at spise meget af. Vi er rigtig mange der ikke kan nøjes med kun at spise det stykke vi godt kan lide og lade resten af posen ligge til en anden dag vi har lyst.

Tit hænger det sammen med hvad vi slås med i vores hverdag. Stress, cyklus, hormonbalance og andre faktorer spiller ind når vi får startet op på den dårlige vane. Ofte går det hen og bliver en afhængighed fordi sukker giver os en kort rus og en kort glæde så når vi er lidt kede af det syntes vi den bedste løsning er bøtten med is eller posen med matadormix.

Det kan være svært at bryde en dårlig vane. Om det er sukker eller cigaretter gør ingen forskel. Det er alt sammen dårligt for os men enormt svært at komme ud af når først det er blevet en dårlig vane. Der er noget der overtager vores sunde fornuft og det skal oftes hjælpes lidt på vej for at komme ud af.

Sukkerbehandling

Behandlingen kræver at du har et mindset der gerne vil spise mindre sukker. Du skal være opmærksom på at lytte til kroppens signaler og ikke bare spise fordi det plejer du.

Vi skal mødes 3 gange med 10 dages mellemrum.

Der anvendes ASP perma nåle som skal sidde i så længe som muligt, gerne til næste gang vi mødes.

Første behandling tager lidt længere tid, da vi sammen gennemgår dine vaner og sætter ord på det der skal ændres samt taler om hvad nålene kan hjælpe med og hvordan du skal behandle nålene, hvilket ubehag der kan opstå og hvordan du forholder dig til bevirkninger.

De to efterfølgende gange fjernes nålene fra sidste gang og erstattes af nye nåle. Første gang venstre øre, anden gang højre øre og sidste gang begge øre. Sidste gang skal du selv fjerne nålene efter 10 dage. Ønsker du jeg skal gøre det kan du blot sende en besked så finder vi lige 5 min hvor vi kan fjerne nålene.

Behandlingen varer ikke evigt men aftager hen over tid. Hos nogen hurtigt hos andre kan den vare længe. Du har mulighed for at booste behandlingen op til et år efter behandlingen er afsluttet, hvis du igen mærker sukkertrang. De første 6 måneder kan du få en gratis opfølgende behandling efter de 6 måneder koster det 100DKR. Går der mere end 12 måneder skal du starte forfra.

Prisen er en samlet pakkeløsning. og oplever du at effekten aftager skal du booke en opfølgning.

Bivirkninger

Du kan opleve smerter og ubehag ved berøring af øret. Samt opleve varme og rødme. Det er helt normalt og alt sammen blot tegn på at kroppen arbejder. Der kan forekomme hovedpine, kvalme og anden ubehag ikke pga. nålene men fordi din krop mangler sit sukker og skal detoxe og vænne sig til et nyt liv uden store mængder sukker.

Nogle mennesker er ikke modtagelig overfor akupunktur og vil ikke have effekt af behandlingen. Dette kan jeg ikke vide på forhånd. Du kan også sagtens spise dig forbi virkningen hvis du blot ignorerer kroppens signaler. Derfor stilles der ingen garantier for at behandlingen virker.

Egen erfaring samt kundernes tilbagemelding

Min egen oplevelse var at gå fra hungrende lyst til chokolade til at kunne spise et stykke (Ja i læste rigtigt 1 STYKKE) chokolade og lade resten være til næste gang jeg syntes det kunne være rart med et stykke chokolade.

Eva er snart klar til sidste behandling ofte oplever folk fremskridt allerede efter første behandling.

Lise har været alle 3 behandlinger igennem og har en rigtig god fornemmelse af at være sluppet af med den sukkertrang der styrede hende.

Hvad er prisen på behandlingen mod sukkertrang så?

Et forløb mod sukkertrang tager 3 gange. Den første gang tager mellem 30-45 min. De to andre gange tager lidt kortere tid 15-30 min.