JAPANSK LIFTING

Spirulina masken er fuld af antioxydanter, mineraler, proteiner og sunde fedtsyre

Japansk lifting er en nyere form for ansigtsmassage kombineret med en detox maske fremstillet af blå-grønne alger samt afkøling og afslutning med saltsten.

En yderst meditativ form for wellness til dig der ellers har en travl hverdag og ikke altid får husket at passe på den udsatte hud i ansigtet. Bliv ikke overrasket hvis du i løbet af behandlingen falder i søvn eller opnår total afslapning.

Massagen tager udgangspunkt i massageteknikker fra ansigtszoneterapi, akupressur og lymfedrænage som arbejder via nervesystemet både muskulært og i hudens lag for at opnå afslapning.

Behandlingen vil efterlade huden opløftet og mere glat og derved mindske tegn på aldring.

Allerede efter første behandling kan man se en mindskning af poser under øjnene, sorte rander og huden vil have en mere frisk glød.

Det sunde og naturlige valg til ansigtsløft, botox, fillers og andre indgreb mod livets naturlige aldring.  

Da alle olier, masker osv. er naturlige og allergivenlige er behandlingen allergivenlig og kan bruges til alle uanset hudtype og tolerance. Behandlingen vil dog ikke være duftneutral.

Efter behandling anbefales at du går hjem og nyder den afslappede fornemmelse lidt inden du går i gang med resten af dagen for at få ekstra gavn af den meditative afslapning.

For at opnå den optimale effekt og opstramning anbefales det at man laver behandlinger med en uges mellemrum i 3 uger og herefter 2 behandlinger med 2 ugers mellemrum hvorefter man kan vedligeholde med ca. 4 ugers mellemrum.

Da vi med japansk lifting sætter gang i en masse udrensning, er det vigtigt at du får rigeligt at drikke gerne 1-2 liter efter en behandling for at undgå ophobninger af affaldsstoffer og mindske hovedpine. Hos Ava massage er der altid vand efter behandlingen så du kommer i gang med at afgifte hurtigt.  

Har du spørgsmål til Japansk lifting er du altid velkommen til at rette henvendelse til klinikken.

Book din tid her