Det siger kunderne……

  positive review  Kan helt sikkert anbefale Helle. Man får en god behandling, meget professionel og dejlig snak saglig. Hun kan nemt og hurtigt mærke hvor man har problemer. Giver gode råd og vejledning til hvad man skal have gjort, så man kan komme af med problem områdene. Føler mig i gode hænder hos hende, så skal helt sikkert have en ny tid.

  Rikke Ormhøj Avatar Rikke Ormhøj
  4. februar 2020

  positive review  Jeg kom til en dejlig atmosfære og en sød kvinde.. Vi fik talt om hvad Helle ville gør og hvad jeg havde brug for.. Og Helle var grundig og dygtig.. Og den halve time gik alt for hurtigt.. Tak for hjælpen til Helle

  Dorte Windt Avatar Dorte Windt
  11. september 2019

  positive review  Så dejligt at blive løsne op. Svært at nå meget på 30 min. Men hun kom rundt og kunne fortælle hvad jeg skulle være OBS på. ?

  Malene J Iversen Avatar Malene J Iversen
  8. oktober 2019

  positive review  Nøj hun er dygtig ??. Jeg kan godt lide at træne og holde mig i gang. For det meste er min krop rimelig velfungerende, men efter en uge med hårdt arbejde, nåede jeg alligevel at få nogle smerter i ryggen. Jeg tog til Ava Massage med en forventning om, at jeg skulle tæskes godt igennem i min ryg. Det var ikke tilfældet. I stedet fik jeg en yderst behagelig og ekstremt effektiv massage, som ikke alene fjernede smerterne i min ryg, men som også løsnede op for så mange “gamle” spændinger. Min næse stoppede fuldstændig til under behandlingen, pga. alle de affaldsstoffer min krop pludselig kom af med ?. Jeg er yderst tilfreds med mit besøg, og kan varmt anbefale stedet ??. Og til de priser behøves der jo ikke at gå lang tid mellem ens besøg ??.

  Kim Kejser Hansen Avatar Kim Kejser Hansen
  25. september 2019

  positive review  Skøn massage! Super afslappende og Helle er super dygtig til sit arbejde ?? kan varmt anbefale en gang massage hos hende!

  Malene C. Jørgensen Avatar Malene C. Jørgensen
  28. juli 2019

  positive review  Rigtig dejlig massage som jeg helt sikkert godt kan anbefale???.

  Pi Bo Kruse Avatar Pi Bo Kruse
  28. oktober 2019

  positive review  Fuldstændig fantastisk!! Intet mindre. Helle er super kompetent og man føler sig i gode hænder hos hende. Hun løsnede op i min ryg som ingen anden massør før har kunne, så jeg har intet andet en KÆMPE roser. Jeg kommer helt sikkert igen, tak ?

  Stine Albæk Avatar Stine Albæk
  29. juni 2019

  positive review  Jeg har været ved Helle og få en gang gravidmassage - det var virkelig skønt! Hun er super dygtig til det, og god til at fortælle hvad hun gør ? jeg kommer helt sikkert igen snart ???? (så jeg kan ligge på maven ?) ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

  Monika Sloth Jørgensen Avatar Monika Sloth Jørgensen
  25. september 2019

  positive review  Det var en god oplevelse , fandt hurtigt frem til mine problemer og gik igang stille og roligt . Kommer helt sikkert igen .

  Line Nielsen Avatar Line Nielsen
  1. november 2019

  positive review  Fik en rigtig behagelig og afslappende massage. Havde lidt spændinger i nakken, skulderene samt ryggen. Det hjalp efter en behandling. Det eneste minus er at jeg ikke bookede mere tid! 🙂 Kan klart anbefales.

  Martin Fløjborg Nielsen Avatar Martin Fløjborg Nielsen
  15. september 2019

  positive review  De varmeste anbefalinger. Helle er en meget dygtig massør og hun forstår at finde frem til de problematiske muskler og få dem løsnet på bedste vis.

  Margrete Juel Holm Avatar Margrete Juel Holm
  12. december 2019

  positive review  Super behandling idag. Helle er meget grundig og meget ærlig. Nem at kommunikere med. Dejligt med større bevægelighed i ryggen nu. Glæder mig til de næste 60 min

  Susanne Sievers Avatar Susanne Sievers
  25. september 2019

  positive review  Helle er god til at mærke, hvor meget hun kan tage ved og hvordan kroppen reagerer. Hun får løsnet op på en masse uden det gør ondt. Helt klart min varmeste anbefaling.

  Lykke Pilegaard Avatar Lykke Pilegaard
  3. oktober 2019

  positive review  Super og en meget grundig massage. Helle er meget oplysende om hvad hun laver. Fik 60 min massage ryg og ben og den kan varmt anbefales?. Glæder mig til næste gang.

  Dina Sørensen Avatar Dina Sørensen
  23. august 2019