BEHANDLINGER

Husk du kan købe klippekort til hver behandling – book din aftale. Vælger du at takke nej til reklame vil du heller ikke modtage påmindelses-sms om næste aftale.

Du skal selv sørge for at medbringe et lagen og et håndklæde. Kan lejes til 25DKR

Husk at man ved massage godt kan være øm, have forværret symptomer og måske opleve nye smerter. Det er alt sammen helt normalt for at musklerne kan slappe af. Husk at drikke godt med vand efter behandling.

Alle behandlinger tager udgangspunkt i din(e) problemstillinger og arbejder i dybden hvor der trænger.

Ønsker du at booke tider udenfor den normale åbningstid kan dette forespørges via mail hej@avamassage.dk

Slyngevejledning

Jeg er også uddannet slyngevejleder og kan bookes via hjemmesiden til at vise dig hvordan du bruger slynger, vikler og bæreseler ergonomisk både for dig og for din baby. Jeg har fokus på frie luftveje samt placering i forhold til din krop men også i forhold til babys hofter, muskler og led.

PRISER AVA MASSAGE
Massage
Med udgangspunkt i fysiurgisk massage og dine ønsker til fokus områder.
30 min. massage
295 KR
Du kan vælge imellem Nakke, skuldre og lænd. Ansigt, hænder og bryst Hele ben for og bagside Disse tider er for at jeg kan træne til eksamen. Her er supervision især vigtig og jeg vil sætte pris på tilbagemelding.
45 min. massage
350 KR
Vi tager udgangspunkt i din(e) problemstillinger og går i dybden med spændinger og giver en afslappende behandling. Husk man ved massage godt kan opleve opblusning af symptomer og lettere ømhed efterfølgende.
60 min. massage
450 KR
Vi tager udgangspunkt i dine ømme punkter, har du ingen og blot ønsker en afslappende massage over hele kroppen gør vi bare det. Vi afslutter med en ansigts massage, kan undlades efter ønske.
Cupping massage 30 min
300 KR
Cupping kan bruges til myoser, muskel og led smerter. Der er flere måder at behandle med cupper på. Vi finder sammen den bedste måde tilpasset dine behov.
Gravide og barslende
Hos Ava massage finder du en behagelig briks til gravide med plads til både maven og brystet.
Barselsmassage 45 min
350 KR
Ømme trætte arme, nakke og skuldre med spændingshovedpine er ofte en stor problemstilling hos nybagte mødre. Oplev en følelse af velvære når blodet giver ny ilt til dine muskler. Den perfekte gave til den nybagte mor. Dit pusterum i hverdage.
Øreakupunktur
Sukkerafhængighed 3 x
599 KR
Vil du også den trælse sukkertrang til livs? Med øreakupunktur kan du få hjælp til at nå dit mål. Behandlingen kræver at du har et mindset der gerne vil spise mindre sukker. Min egen oplevelse var at gå fra hungrende lyst til chokolade til at kunne spise et stykke (Ja i læste rigtigt 1 STYKKE) chokolade og lade resten være til næste gang jeg syntes det kunne være rart med et stykke chokolade. Du skal arbejde med at lytte til din krops behov, hvilket vi starter første behandling med at gennemgå. Vi skal mødes 3 gange med 10 dages mellemrum og oplever du at effekten aftager skal du booke en opfølgning. Behandlingen varer ikke evigt men aftager hen over tid. Hos nogen hurtigt hos andre kan den vare længe. Prisen er en samlet pakkeløsning. Du kan opleve smerter og ubehag ved berøring af øret. Samt opleve varme og rødme. Det er helt normalt og alt sammen blot tegn på at kroppen arbejder. Der anvendes ASP perma nåle som skal sidde i så længe som muligt. Du vil ved første behandling få instrukser i hvordan du behandler dem hjemme.
Øreakupunktur
325 KR
Øre akupunktur kan skabe balance i kroppen. Ved hjælp af nåle placeret strategisk på øret kan man tilføje energier til smerteplagede områder og ubalancer i kroppen. Øreakupunktur kan blandt andet skabe balance ved * Smerter * Migræne * Allergi * Astma *Blærebetændelse * Uregelmæssige menstruationer * Infertilitet *Gigt Og meget mere... Er du i tvivl om jeg kan hjælpe kan du sende mig en mail på hej@avamassage.dk så kan vi sammen prøve at finde en måde at behandle dig på. Øreakupunktur kan ikke træde i stedet for lægelig konsultation. Men kan bruges som supplement til behandling og skabe balance så smertestillende medicin ikke skal indtages i samme mængde. VIGTIGT.VIGTIGT. VIGTIGT. Forud for din aftale vil du ringes op hvis ikke du har skrevet i bemærkninger hvilke problemstillinger der skal kigges på. På den måde kan jeg forberede og sammensætte nålene på forhånd.