BEHANDLINGER

Husk du kan købe klippekort til hver behandling – book din aftale og afvent betaling husk at klik under betalingsvinduet “Gennemfør booking og betal ved fremmøde”

Du skal selv sørge for at medbringe et lagen og et håndklæde. Kan lejes til 25DKR

Husk at man ved massage godt kan være øm, have forværret symptomer og måske opleve nye smerter. Det er alt sammen helt normalt for at musklerne kan slappe af. Husk at drikke godt med vand efter behandling.

Alle behandlinger tager udgangspunkt i din(e) problemstillinger og arbejder i dybden hvor der trænger.

Ønsker du at booke tider udenfor den normale åbningstid kan dette forespørges via mail hej@avamassage.dk

Slyngevejledning

Jeg er også uddannet slyngevejleder og kan bookes via hjemmesiden til at vise dig hvordan du bruger slynger, vikler og bæreseler ergonomisk både for dig og for din baby. Jeg har fokus på frie luftveje samt placering i forhold til din krop men også i forhold til babys hofter, muskler og led.

30 min. massage
Du kan vælge imellem Nakke, skuldre og lænd. Ansigt, hænder og bryst Hele ben for og bagside Disse tider er for at jeg kan træne til eksamen. Her er supervision især vigtig og jeg vil sætte pris på tilbagemelding.

275 KR

60 min. massage
Vi tager udgangspunkt i dine ømme punkter, har du ingen og blot ønsker en afslappende massage over hele kroppen gør vi bare det. Vi afslutter med en ansigts massage, kan undlades efter ønske.

385 KR

Barselsmassage
Ømme trætte arme, nakke og skuldre med spændingshovedpine er ofte en stor problemstilling hos nybagte mødre. Oplev en følelse af velvære når blodet giver ny ilt til dine muskler. Den perfekte gave til den nybagte mor. Dit pusterum i hverdage.

325 KR

45 min. massage
Vi tager udgangspunkt i din(e) problemstillinger og går i dybden med spændinger og giver en afslappende behandling. Husk man ved massage godt kan opleve opblusning af symptomer og lettere ømhed efterfølgende.

325 KR

Graviditetsmassage
Massagen tager udgangspunkt i fysiurgisk massage med hensyn til kroppens tilstand. De fleste ønsker fokus på lænden, men ben og balder kan også være steder der trænger. For ikke at glemme skuldrene og nakken som ofte også bliver belastede af andre stillinger at sove i når nu man ikke kan ligge på maven. Tidsrummet der er sat af, er tilpasset så der er plads til du kan vælge at få massage over hele kroppen – eller nøjes med fokuspunkter og bruge 15-20 min i ro liggende på maven. Graviditetsmassage er ufarlig for dig og dit ufødte barn. Der er ikke dokumenteret forhøjet risiko for abort eller for tidlig fødsel i forbindelse med massage i graviditeten.

425 KR

Japansk lifting 60 min.
Afslappende ansigtsbehandling med Spirulina maske og opstrammende massage.

395 KR

Læs mere